• Sky
  • Blueberry
  • Slate
  • Blackcurrant
  • Watermelon
  • Strawberry
  • Orange
  • Banana
  • Apple
  • Emerald
  • Chocolate
  • Charcoal
Sign in to follow this  
Followers 0
Auron

WD Blue HDD

Hey all,

Just curious of those who have one of these if they have had theirs make abit of noise not quite grinding or anything really loud but just enough to piss you off occur when they first installed theirs.

Mine has stopped making this noise now (at the moment) just wondering if people have this occur again or its just some crap that happens on first use.

Did a S.M.A.R.T test and it checked out all good. Prior to this did a WD clone of my old HDD and shoved its OS etc onto this new HD.

Cheers,

Auron.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I run a WD Blue as a tertiary drive. Never had any noise issues with it ;x

Share this post


Link to post
Share on other sites

crud ok thanks for the reply. its not really loud it may just be the default db noises coming from it my old one was a samgsung and made literally no noise. I have a WD green which just makes the noises when its spinning when being used otherwise its near noiseless. So far its still working so I can only figure that its ok. I hope :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.